Fastighetsskötsel i Skellefteå

Fastighetsskötsel

Med Cape Parks yttre fastighetsskötsel erbjuder vi en omfattande uppsättning av tjänster för att säkerställa att utemiljön på din fastighet förblir vacker, välskött och funktionell.

Behöver ni hjälp med ett övergripande arbete året om eller det mindre enstaka projektet så löser vi det åt dig.

Gräsytor

Vi tar hand om gräsmattorna på din fastighet från början till slut. Från anläggning och gräsklippning till trimning och bevattning – det säkerställer att din gräsmatta är frisk, grön och välskött.

Vi erbjuder både maskinell gräsklippning för större ytor samt manuell klippning där behovet finns.

Höst och vårstädning

Vi genomför vårstädning med både maskinell och manuell sandupptagning när våren nalkas. Vi förbereder alla ytor inför den kommande säsongen med krattning, skräpplockning och beskärning.

När hösten kommer genomför vi höststädning. Vi krattar löv, sopar efter behov, bär in cykelställ och förbereder inför den kommande vintersäsongen.

Planteringsytor

Vi ser till att era planteringsytor är välskötta och prydliga. Utifrån era behov anpassar vi vilka tjänster som passar er.

  • Beskärning av buskar och träd
  • Häckklippning
  • Ogräsbekämpning av plantering och grusytor
  • Plantering och nedklippning perenner
  • Bevattning

Naturmark

Röjning av sly – Vi hjälper er med röjning av sly av både mindre och större karaktär.

Trädfällning – Vi har kunniga arborister som kan hantera trädfällning på ett säkert och effektivt sätt. Oavsett om det är för att skapa mer utrymme, ta bort sjuka träd eller för att förhindra potentiella risker, genomför vi fällningen utifrån era behov.

Stubbfräsning – Efter trädfällning är stubbar ofta kvar och kan vara ett hinder för nya projekt. Cape Park AB erbjuder stubbfräsning för att effektivt ta bort stubbar och skapa en jämn yta. Denna tjänst är perfekt för dem som vill utnyttja det utrymme där ett träd tidigare stod.